Amwell St Dance Studio, London, UK

Refurbishment of an existing dance studio situated at the ground floor of a 2-storey building with offices located in the floor above.

The project included the incorporation of a moveable partition to enhance flexibility of the space and allow the space to be used either as a single large studio or two smaller studios.

Project completed in 2017.

All
Bridges
Commercial
Cultural & Education
Healthcare
Residential
Tall Buildings
Return to home page
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our our Privacy.
Youtube
Vimeo
Google Maps