St Johns Wood House, London, UK

Refurbishment of a 19th Century 3-storey house in North London. The works included an extensive reconfiguration of the existing structure to allow an open-plan layout at ground floor and the introduction of a full width extension along the read elevation to accommodate a conservatory. A key component of the works was the strategic introduction of a 3 storey steel frame that was delicately coordinated with the architectural proposals. 

All
Bridges
Commercial
Cultural & Education
Healthcare
Residential
Tall Buildings
Return to home page
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our our Privacy.
Youtube
Vimeo
Google Maps