V&A Museum Henry Cole Wing, London, UK

Refurbishment of the Henry Cole wing to house the new RIBA special drawing collection. The intervention included delicate reconfiguration of the existing structure fabric and assessment of the existing structure to suit the interventions, including a delicate assessment of a 1960’s reinforced concrete frame to accommodate the heavy movable storage units. Konrad was project engineer whilst at Alan Baxter & Associates.

All
Bridges
Commercial
Cultural & Education
Healthcare
Residential
Tall Buildings
Return to home page
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our our Privacy.
Youtube
Vimeo
Google Maps